https://playdotjs.com/

Maltepespor yenilgisiz devam

Bağlarbaşıspor’u 3-0 yenen Maltepe 10 puan farkla zirvede

Spor Yayın: 05 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.02.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
396 okunma
Google News

Hiç sönmeyen futbol ateşiyle dolu dizgin heyecan, bol aksiyon ve yüksek tansiyonlu 90 dakika Hasan Polat stadyumu nda yaşandı. İşte yine, böylesi seyir zevki yüksek bir maça tanık oldu.

Maltepespor Teknik Direktörü Hasan Ali Cesur kurgularıyla sahaya yayılan Maltepespor ekibi; hayli enerjik, bol pozisyonlu bir lig mücadelesi sahnelerken,16. haftayı 3 gol ve 3 puan bereketiyle kapadı. İstanbul Süper Amatör Ligi 16. hafta mücadelesinde Maltepespor ağırladığı Bağlarbaşı'nı 3-0 mağlup ederek namağlup liderliğini devam ettirdi.

Kırmızı-Beyaz-Yeşilliler en yakın rakibine 10 puan fark attı. Karşılaşmanın ilk düdüğü ile oyunu sahasında kabul eden Bağlarbaşı, Maltepespor’u frenlemek, bulabilirse kontra ile bir gol atıp üstüne yatmayı planladığı görülüyordu.

Başarılı orta saha oyuncusu Fuat Gürsu’yu kontrol etmeye çalışırken,maç başlamasıyla birlikte kazanmayı çok isteyen Maltepe Sporlu futbolcular, rakip kaleyi ablukaya aldılar. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparken, kanatları ve kaleye olduğundan daha fazla şut atarak gol aradılar.İlk golümüzde defansın yan pasının etkisi oldu.

Maçın 9. dakikalarında net bir pozisyona girdi ve bunu gole çevirdiler 1-0 bu dakikadan sonra tamamen oyundan düşen Bağlarbaşılı futbolcular, kendi sahasında oyunu kabul ettiler. Maltepespor formasıyla attığı gol ayakta alkışlandı maçın 20 dakikasında kendi becerisi ve golcülüğünü öne çıkaran Muhammet Gürdap, attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.Maçın ilk 45 dakikasında başarılı kaleci Özhan Celep bir kez olsun yere yatmadı.Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.Maltepespor, makine düzeninde çalıştıkça, seyir zevki bir başka oluyor…

İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmada, ikinci yarıya Maltepespor oyuncu değişikliğine gitmeden aynı 11 ile çıktı.Müsabakanın ikinci perdesinin başlarında, Kırmızı-Beyaz-Yeşillileri çift farklı galibiyetin rehavetinde gördük. Son haftalarda kendine bakan Kutluhan Nalkıran ise perdeyi kapatan güzel golünü atarak sonucu tayin etti. Mücadele Kırmızı-Beyaz-Yeşillilerin 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.Ligde, son maçında en yakın rakibine 10 puan fark atan Bağlarbaşı'nı 3 gollü net bir galibiyetle mağlup etmek asla küçümsenmemeli.

Maltepespor, defansta dikkatli, ofansta üretken olduğu sürece sahadan her zaman başı dik ayrılır… Bağlarbaşı spor karşısında kazanılan 3 puanla Maltepespor puanını 39’a yükseltti, Maltepespor 17. Haftada deplasmanda 8.sırada bulunan Küçükköy ile 12 Şubat Pazar günü karşılaşacak. MALTEPESPOR İLK 11

13ÖZHAN CELEP

97SADETTİN KAYALAR

6SEZER HASAN ERDEN

3HAKKI TÜRKAY ATCI

12EYÜP ERİM

20KUZEY KÜÇÜKALİ

7FURKAN KARAÇALI

49FUAT GÜRSU

36MUHAMMET GÜRDAP

17KUTLUHAN NALKIRAN

22MUSTAFA BALCI

YEDEKLER 99HAMZA ÖZER

4SELÇUK BAŞTÜRK

14AHMET PIRLANT

10MURAT GÜRSU

9METE HAN TERZİ

18İBRAHİM İMİR

69COŞKUN AKYİL

8MUHAMMED ENES BAYDARMAN

37AKIN ACAR

88ERKUT SAMET ÇEVİRİCİ

TEKNİK KADRO

YÖNETİCİ KEMAL TAYFUN KÖSELERDEN

TEKNİK SORUMLU HASAN ALİ CESUR

ANTRENÖR FURKAN ATMACA

KALECİ ANTRENÖRÜ MUSTAFA SEMİH AĞRA

MASÖR / FİZYOTERAPİST ADEM TAŞTAN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.