https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi esnafla dertleşti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Meydanında esnaf ve vatandaşla dertleşti, iftardan sonra Narlıpınar Site sakinleriyle buluştu.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 11:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağdat Caddesi ve Maltepe meydanında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü Bağdat Caddesi ve Maltepe Meydanı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini söyleyen Ekşi, “Bu işi sizlerin desteğiyle bitiriyoruz. Buna inanın. Az bir süre kaldı. Tüm gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kadem Başkan Narlıpınar Sitesi sakinleriyle buluştu

- Site sakinlerinin imar sorunlarını dinleyen Ekşi, çözüm için söz verdi

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, iftardan sonra Narlıpınar Site sakinleriyle buluştu.

  Kentsel dönüşüm isteyen site sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

Maltepe’de vakit kaybetmeden kentsel dönüşümle ilgili adımlar atacaklarını söyleyen Ekşi, “Maltepe’de 35 binamız var. Bunların 15 bini yorgun yaşlı binalar. İlk depremde ciddi hasar görebilecek 15 bin binamız var. İBB meclisinde plan tadilatları ve imar sorunları ile ilgili problemlerin birçoğunu çözdük. Biz vakit kaybetmeden kentsel dönüşümle ilgili adımlar atacağız. 15 bin binamızı yerinde dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

  Site sakinlerinin imar sorunlarını çözebileceklerini söyleyen Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.   “Biz iş yapacağız, başkaları gibi takoz olmayacağız” diyen Ekşi, kentsel dönüşümle ilgili çalışmalara karşı dava açan CHP zihniyetini eleştirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.