https://playdotjs.com/

Kadına el kalkamaz, dediler

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü “Kadına El Kalkamaz” projesi kapsamında verdiği eğitimlerin mart takvimini tamamladı.

Yaşam Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 07:25:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 45 sn.
212 okunma
Google News

Tüm Türkiye genelinde verilen şiddet karşıtı kampanyaya destek veren Maltepe Belediyesi, erkek personel odaklı eğitimlere Zabıta Müdürlüğü personelinden sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle devam etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde şiddetin, aile hayatında şiddet gören ve görmeyen bireylere olan yansıması, bunun geri dönüşü; şiddet türleri ve şiddet uygulayan kişinin kolluk kuvvetleri dahilinde nelere maruz kalacağı gibi konular üzerinde escort bayan duruldu. Eğitim sonunda katılımcılara bilgilendirme kitapçığı dağıtıldı.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimler ilerleyen aylarda da devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.