https://playdotjs.com/

CHP’den bir günde 3 temsilcilik

CHP Maltepe İlçe Yönetimi, Bağlarbaşı, Cevizli ve Yalı Mahallesi temsilciliklerinin açılışlarını coşkulu kalabalıklarla yaptı

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2023 17:57:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
351 okunma
Google News

CHP Maltepe ilçe yönetimi yaklaşan seçimler öncesi mahalle temsilcilikleri açmayı sürdürüyor.

Gülsuyu ve Gülensu mahalle temsilciliklerinin ardından 9 Nisan Pazar günü (Bugün) Bağlarbaşı, Cevizli ve Yalı Mahalleleri temsilcilikleri açıldı.

Temsilciliklerin açılışlarına CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe Belediye Meclis Başkan Vekili Yusuf Koçhan, Maltepe Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zeynep Babacan, Meclis üyesi Celal Akgül, İSPARK Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Tufan, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, “Partimizin önünde tarihi bir fırsat var. Bütün toplumsal koşullar Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını gerekli ve zorunlu kılıyor. Bu coşku ve heyecanla genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Allahın izni ve milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanı yapacağız. İlçe başkanınız olarak birlik ve beraberliğimizi bozmayalım diyorum. Asla provokasyonlara gelmeyelim diyorum. Cumhuriyetimiz için egemenliğimiz için hep birlikte el ele vereceğiz ve asla umudumuzu yitirmeyeceğiz. Umutsuzluğa karşı umudun mücadelesini vereceğiz. Çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için, ülkemizin geleceği için bu mücadeleyi büyüteceğiz. Ses olun, ışık olun. Gelin bu mücadelemize ortak olun” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.