https://playdotjs.com/

Esin Köymen sevince ortak oldu

ESİN KÖYMEN GÜLSUYU SPOR TARAFTARIYLA BİRLİKTE 34 NUMARALI FORMA İLE SAHADAKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA KATILDI VE SPOR KULÜPLERİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 12:18:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
146 okunma
Google News

 

Gülsuyu Spor, deplasmanda Güngören Spor’u 3-0 mağlup ederek Süper Amatör Lig 5. Grupta şampiyon oldu. Gülsuyu Adım Kara Stadı’nda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen de katıldı. Taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaşan Köymen, “Maltepe’de Esin, yükselsin sesin” sloganları eşliğinde Asım Kara Tesisleri’ne geldi.

ESİN KÖYMEN 34 NUMARALI FORMA İLE SAHADAKİ KUTLAMALARA KATILDI

Gülsuyu Spor’un başarısının Maltepeli tüm sporculara ilham kaynağı olacağını söyleyen Köymen’e 34 numaralı Gülsuyu Spor forması hediye edildi. Sahaya inen Esin Köymen; sporcular, kulüp yöneticileri ve taraftarlarla birlikte coşkulu kutlamalara katıldı.

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Esin Köymen, “Gülsuyu Spor’un başarısının getirdiği mutluluğu ve gururu paylaşıyorum. Gülsuyu Spor’un sporcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Yeni başarılar kazanmak için amatör spor kulüplerimizi destekleyeceğime söz veriyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.