https://playdotjs.com/

Hasan Özpolat Edremit'te bir adım önde

Daha önceki dönemde Altınoluk Belediye Başkanlığı yapan Hasan Özpolat CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı. Şimdi de adaylığının açıklanması bekleniyor

Siyaset Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 16:17:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
280 okunma
Google News

 

Balıkesir'in şirin ilçesi Edremit Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olan Mimar  Hasan Özpolat'ın adaylığının bu günlerde resmen  açıklanması bekleniyor. Edremit'te CHP den birçok aday adayı arasında bulunan Hasan Özpolat'ın adaylığının açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ALTINOLUK'UN MİMARIYDI

Daha önceki dönemde Altınoluk Belediye Başkanlığı yapan  Mimar Hasan Özpolat Altınoluk'a verdiği hizmetlerle bölgenin mimarisine renk katması ve güzel hizmetleriyle halk tarafından sevilen ve taktir edilen bir başkan olarak anılıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP Edremit İlçe Başkanlığında Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Mimar Hasan Özpolat'ın CHP den aday gösterilmesine partililer tarafından kesin gözüyle bakılıyor.

'OTOPARK SORUNU BİTECEK'

CHP Edremit Beldiye Başkanı aday adayı olan Mimar Hasan Özpolat 'Edremit'in bir vizyon projeye ihtiyacı var.Daha önce her gelen başkan,yol yapacam,kanal yapacak diye sözlerde bulundular ama, Edremitin daha gelişeceği bir proje ortaya koymadılar.Bu gün Edremit'te otopark sorunu var, araçlarımızı park edeceğimiz otopark yeri kalmadı,bu sorun çözülecek bir sorundur. Bir kaç tane otoparkla katlı otopark ta olabilir,bu sorun giderilebilir. Ben Altınoluk'ta yaptığım projelerle bu sorunu çözdüm. Ben başkanlık dönemimde halk günleri düzenlerdim. Çınaraltı çay bahçesinde halkla buluşur onların dertlerini dinlerdim,çünkü kendime güveniyordum.' dedi.

'EDREMİT'LİLER BANA GÜVENSİN'

Mimar Hasan Özpolat belediye başkanlığına seçildiği taktirde Edremit halkının emin ellerde olacağını belirterek ' Edremitliler bana güvensinler, icraatçı bir belediye başkanı geliyor, ben de Edremitlilere güveniyorum. Kimse belediyenin şu kadar bu kadar borcu var, birşey yapamaz diye ümitsizliğe kapılmasın, ben daha önce yaptım, şimdi de yaparım diyorum. Ben kendime güveniyorum, sizlerde bana güvenin diyorum' diye Edremit halkına seslendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.