https://playdotjs.com/

Mars Gezegen Kafe’ açılıyor

“Gezegen” markası altında başlayan sosyal tesisleşme atılımının ilk açılışı, Soğanlık Kültür Merkezi altında bulunan “Mars Gezegen Kafe” ile başlıyor.

Ekonomi Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 21:02:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
144 okunma
Google News

Sosyal tesisi bulunmayan Kartal’da Başkan Gökhan Yüksel’in seçim vaatleri arasında yer alan ve “Gezegen” markası altında başlayan sosyal tesisleşme atılımının ilk açılışı, Soğanlık Kültür Merkezi altında bulunan “Mars Gezegen Kafe” ile başlıyor.

Kartallıların daha sosyal bir yaşam sürmesi, genel ekonomik zorluklar içerisinde bütçe dostu hizmeti, kalite standartlarından taviz vermeden alabilmesi için kısa sürede projelendirilen ve şu ana kadar 9’u tamamlanan ‘Gezegen Kafeler’den, Soğanlık Kültür Merkezi altında bulunan “Mars Gezegen Kafe”nin, 25 Şubat Pazar günü, saat 14.00’te düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilecek.

Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması, sosyal ve ekonomik hayatta desteklenmesi için hayata geçirilen, ‘Kadın Emeği Pazarı’ da kültür merkezi önünde kurularak açılışa hem renk, hem de hareket katacak. Vatandaşlar; Kartallı kadınların el emeği göz nuru üretimlerini, kurulan stantlarda ziyaret edip alışverişlerini yapabilecek.

Kartal’ın 20 mahallesinin her birine ‘Gezegen Kafe’ oluşturma hedefi ile şimdiye kadar; Soğanlık Kültür Merkezi’nde Mars, Atalar Spor Tesisi’nde Merkür, Ekolojik Pazar’da Neptün, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu’nda Venüs, Hürriyet Kültür Merkezi’nde Uranüs, Mehmet Ali Büklü Parkı’nda Jüpiter, Karlıktepe Spor Parkı’nda Dünya, Bayram Demirkol Parkı’nda Satürn ve Fatih Boylan Parkı’nda Plüton Gezegen Kafe’nin yapımı tamamlandı. Makine Hangar’da ve Topselvi Mahallesi’nde projelendirilen iki Gezegen Kafe ise açılış için gün sayıyor.

Lezzetli menüsü ve bütçe dostu yeme içme olanağı sağlaması bakımından gençlerin ve kadınların kaliteli zaman geçirdiği, yaşlılar için sosyal buluşma noktası olan ve bazı bölümlerinde kütüphane konseptine sahip Gezegen Kafeler’de, ayrıca doğum günü, toplu kahvaltı ve yemek organizasyonu talepleri de değerlendirilerek rezervasyon alımı yapılıyor.

“Komşularımızın kaliteli ve bütçe dostu sosyal tesislere olan erişimini artıracağız”

Gezegen Kafelerin seçim öncesi Kartallılara verdikleri sözlerinden biri olduğunu kaydeden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni kafelerin eklenmesi ile birlikte çok yakın bir zamanda Gezegen Kafelerin sayısının daha da artacağının müjdesini verdi. Başkan Yüksel,

“Komşularımızın ve özellikle kadınların ve genç kardeşlerimizin tesislerimize olan ilgisi, doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu. Kartal’ımızın her mahallesinde bu ihtiyacı karşılayacağız. Komşularımızın kaliteli ve bütçe dostu sosyal tesislere olan erişimini artıracağız. Kartal için daha yapacak çok şeyimiz var diyerek tüm komşularımızı, sevdikleriyle beraber Soğanlık Kültür Merkezi altında bulunan “Mars Gezegen Kafe”nin açılışına ve Komşu Buluşmamıza davet ediyorum.” dedi.

Tarih: 25 Şubat Pazar

Saat: 14.00

Yer: Soğanlık Orta Mahalle, Çamağacı Sokak, No:2/A Kartal/İstanbul

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.