https://playdotjs.com/

Bakü Haber Gazetesi’ne kutlama

Ali Rıza Yıldız, 20 yılı deviren Bakü Haber Gazetesi için kutlama mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 14:17:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 57 sn.
145 okunma
Google News

İstanbul'un nabzını tutan medya kuruluşlarını tek bir platformda toplayan İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan'ın üst düzey yetkilileri ve meslektaşı basın emekçileriyle de bağlarını güçlü tutuyor.

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Bakü Haber Gazetesi’nin 20. Yılı dolayısıyla gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Aydın Quliyev’i tebrik etti.

Başkan AliRıza Yıldız, “Başarılı yayınlarıyla toplumun takdirini kazanan “Bakü Haber” gazetesinin kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle sizleri en içten dileklerimle kutluyorum.

Azerbaycan’daki kitle iletişim araçları arasında “Bakü Haber” gazetesinin kendine has bir çizgisi vardır.

Ülke gündemini ele alan ve okuyucunun çıkarlarını koruyan analitik yazılar sunan gazeteniz, hizmetleriyle Azerbaycan medyasının gelişmesinde adından söz ettiriyor.

Liderliğini yaptığınız gazetenin kuruluş yıldönümünü bir kez daha sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.