https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den gençler ve esnaf ziyareti

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Cuma gününü Yalı Mahallesi'nde esnaf ziyareti ile gençler ve sporcuları ziyarete ayırdı

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 11:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
170 okunma
Google News

Maltepe Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde 18 yaşını dolduran ve ilk defa oy kullan gençlere doğum günü sürprizi yaptı.

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ve teşkilat mensubu gençler, bu yıl ilk defa oy kullanacak olan Maltepeli gençlerin doğum günleri nedeniyle evlerinde ziyaret edip, bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

 “Artık söz ve karar sahibi gençlerin olacak”

Gençlik kollarıyla, gençlerle çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Ekşi, yeni seçmenlerden oy istemekten büyük onur duyduğunu söyledi. “Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere görev tevdi ettiğin günden itibaren çok güzel bir seçim çalışmamız oldu. Bizler her daim gençlere önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yaşının 18’e düşürmesini ne kadar doğru bir karar olduğunu hep birlikte görüyoruz. Gençlerimizin siyasete bakış açısı bu yerel seçimde daha fazla önem kazanacak. Siyasi tecrübesi erken yaşta başlayacak. İleri yıllarda gençlerin yerel ve Türkiye siyaseti üzerinde etkisi artacak ve söz sahibi olacaklar. Genç yaşta siyasette söz sahibi olan gençlerimiz kendi ayakları üzerinde durmaları kolaylaşacak. AK Parti kurulduğu günden beri sağlam temeller üzerinde ilerlemeye devam ediyor. Seçim sürecinde böyle güzel bir etkinlik yapan Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum.”

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi Yalı Mallesinde Esnafı da Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında cadde cadde sokak sokak esnafla bir araya gelen Ekşi, yalı mahallesi esnafının ve vatandaşların taleplerini dinledi. 31 Mart'tan sonra Malyepe'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturacaklarını ifade eden Ekşi, "Hep birlikte kazanacağız" dedi.

Kadem Ekşi Girne Gençlik spor kulübünü ziyaret ederek alt yapıdaki futbolcularla top oynadı  penaltı atışı yaptı ve futbolda da  yetenekli olduğunu gösterdi

Kadem Ekşi daha sonra kulüp başkanı Uğur Canayakın ile birlikte tesisleri gezdi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.