https://playdotjs.com/

Vatanseverler Partisi depremzedelerin yanında

Vatan Severler Partisi Teşkilatlarıyla birlikte kurulan Yardım Kampanyasıyla deprem bölgesinde

Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 19:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
272 okunma
Google News

Parti olarak deprem faciası yaşanan bölgede çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser; “Deprem Bölgelerine Yardımlarımız devam etmektedir. Vatan Severler Partisi  Teşkilatlarıyla birlikte kurulan Yardım Kampanyasıyla deprem bölgesindeki halkımıza verildi. Battaniye,, çocuk bezi, süt, su, meyve ve bakliyatları,  Hata’dan sonra  Adıyaman Merkez ve Sermikan köyünde depremzedelere ulaştırdık. Can başla hala da devam ediyoruz. Allah bu acıyı bir daha  yaşatmasın3 dedi.

Vatan Severler Partisi'nin  teşkilatları da yardımları toplamaya devam ediyor.

İl ve İlçe teşkilatları ve Genel Başkan yardımcılarının  koordinasyonuyla yardımlar afet bölgesine ulaştırılyor. Yılmaz Gülümser "Halkımız çok duyarlı ellerinden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyorlar. Tüm Ülkemizin başı sağolsun Acımız gerçekten çok büyük Depremzede Vatandaşlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

LEVENT EMRE ERYİĞİT HATAY’A GİTTİ

Vatan Severler Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Levent Emre Eryiğit deprem bölgesine gitti. Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’in talimatlarıyla Hatay Kırıkhan deprem bölgesine getirdikleri erzakları vatandaşlarımıza dağıtmaya devam ediyor.

Levent Emre, “Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Enkaz altından çıkan her can ülke olarak hepimizi  sevindirdi. Hep birlikte bu yaralarımızı saracağız.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.