https://playdotjs.com/

Aslan Karate, Denizli’de Maltepe’yi temsil etti

Recep Köse; “Aslan Karate Spor Kulübü olarak sağlıklı bir gençlik ve dünyada ses getirecek sporcular yetiştirmek için kısıtlı imkanlarımızla çalışıyoruz” dedi

Spor Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 09:51:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
397 okunma
Google News

Maltepe’de faaliyet gösteren Aslan Karate Spor Kulübü, Denizli’de düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’na 3 sporcu ile katıldı.

Rana Elvin Köse, Şevval Türkmen ve Cemile Nur Yazıcı, Denizli’de Maltepe’yi temsil eden sporcular oldu.

Rana Elvin Köse güzel maçlar yaptı ve minik yıldızlar grubunda 116 rakibi içerisinde önemli bir başarı elde etti. Rana, 2024 yılında Yıldızlar kategorisinden kendinden yaşça büyükler ile maçlarını yapacak. Şimdiden hayırlı olsun. WORLD SHOTOKAN şampiyonu sporcuyu bizler de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Şevval Türkmen Yıldızlar kategorisinde bu yıl ilk kez mücadele ederek 120 rakibi arasından sıyrılarak 2 tur geçme başarısı gösterdi. Rakiplerine ben de varım dedi ve ilk 15’te yerini aldı. WORLD SHOTOKAN şampiyonu bizler de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cemile Nur Yazıcı ise, ilk kez yıldızlar kategorisinde yer alan şampiyon bir sporcu olarak maç öncesi talihsiz bir sakatlık geçirdi. Antrenörleri, “Talihsiz bir an oldu ve yarışmadan çekilme kararı aldık. Sağlığına kavuşunca idmanlarına başlayarak seneye kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Aslan Karate Spor Kulübü teknik adamlarından Recep Köse şunları söyledi; Aslan Karate Spor Kulübü olarak sağlıklı bir gençlik ve dünyada ses getirecek sporcular yetiştirmek için kısıtlı imkanlarımızla çalışıyoruz.

Denizli’de yüzümüzü kara çıkarmayan ve gelecek için umutlarımızı daha da yeşerten sporcularımızın yetişmelerine katkıları nedeniyle Prof. Abdullah Türkoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Zorba, Müdür Yardımcıları Arzu Erdoğan ve Fatih Akkuzu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Şuhide Mak ve Bülent Kurt ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen okulumuzun öğretmenlerine ve görevlilerine kulübüm ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca Aslan Karate Spor Kulübü’nde şampiyon sporcuların yetişmesinde katkıları bulunan; Özel Maltepe Spor Kulübü Başkanı Sabite Yılmaz, hocalarımız Sevgi Balcı, Dilek İncesu ve Sevda Deniz’e de teşekkür ederim. Yeni başarılara ulaşmak için çalışmalara devam diyoruz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.