https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den ziyaretler

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında özel ziyaretler yapmaya da devam ediyor.

Siyaset Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 20:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
131 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve partinin teşkilat mensupları, Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı'nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı İsmail Hakkı Ertürk'ün sıcak karşılamasıyla başlayan bu özel buluşmada, Ekşi ve beraberindekiler, vakfın toplum inşasındaki önemine dikkat çekti.

Zİyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Ertürk, vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çok değerli insanların bu vakıfta yetiştiğine tanık olduğunu söyleyen Ekşi ise; "milli-manevi değerlere bağlı, geleceğine sahip çıkan, millete hizmet eden, donanımlı, zeki ve başarılı gençleri yetiştiriyorsunuz. Ben bunlara şahidim. Allah razı olsun." dedi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Ekşi ve beraberindekileri hayır dualarla uğurlayan vakıf yöneticileri, seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

ENGELLİ AİLEYE ARABA HEDİYE ETTİ

Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile birlikte engelli evini ziyaret etti. Ziyaret esnasında yapılan sohbette Ekşi , engelli vatandaşların karşılaştığı sorunları dinledi, sıkıntıların çözümü için gerekli adımları atacaklarına dair söz verdi. Ekşi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ev sahibi, Ekşi'ye dua edip seçim çalışmalarında başarılar diledi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonunda Ekşi, aileye destek olmak amacıyla iki engelli arabası hediye edildi.

MALTEPE'YE DEĞER KATAN YATIRIMCILARA DESTEK OLUYOR

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, bölgeye katkı sağlayacak yatırımlara da destek oluyor. Ekşi,  bu yatırımlardan biri olan ve bölgenin ekonomik potansiyelini artırarak istihdamı ve yerel ekonomiyi canlandırmayı hedefleyen Redstone Ekinoks Gayrimenkul Açılış Törenine katıldı. Açılışa, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Aydoğan Ahıakın, Gazeteci Mehmet Çek, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve teşkilat mensupları da iştirak etti.

MUTKİ ÇATALSÖĞÜTLÜLERLE BULUŞTU

Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında hemşeri dernekleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak, Ekşi ve beraberindeki heyet, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve teşkilat mensupları ile Mutki Çatalsöğüt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda çay içip sohbet eden ekip, dernek üyeleriyle yerel sorunları konuşma fırsatı buldu. Ekşi, dernek üyelerinin beklenti ve taleplerini dinledi. Maltepe Belediye Başkanı olduklarında bütün sıkıntılarını gidereceklerine dair kendilerine söz verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.