https://playdotjs.com/

“Maltepe’de 15 bin binayı yerinde dönüştüreceğiz”

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “İlçemizde ilk depremde yıkılabilecek 15 bin binamız var. Bunları yenileyeceğiz" dedi.

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 12:22:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
55 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’den İlim ve İhsan Vakfı’na ziyaret

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Altıntepe İlim ve İhsan Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Mehmet Saim Karabacak ve vakıf üyeleriyle bir araya gelen Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

 

“Maltepe’de 15 bin binayı yerinde dönüştüreceğiz”

  Maltepe’de kentsel dönüşümün öncelikleri olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “İlçemizde ilk depremde yıkılabilecek 15 bin binamız var. Bunları yenileyeceğiz. Yerinde dönüşümü esas alarak yapacağız. Kentsel dönüşüm artık bizim için bir tercih değil zorunluluk. Yaşam hakkı, barınma hakkı kapsamında, anayasal güvence temelinde bu konuyu hızlandırmamız lazım” diye konuştu. 

 

“Botanik Park, İstanbul’un yeni vizyon projesi”

  Maltepe’de hayata geçirilecek Botanik Park projesinin İstanbul için yeni bir yaşam olacağını söyleyen Ekşi, “Botanik Park İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi. 8.2 kilometrekare. 2 yıl sürecek. Burada spor alanları, koşu parkurları, çocuklar için ekolojik köyler var. Bu proje İstanbul’un yeni vizyon projesi” dedi.

 

 

Kadem Başkan, gençlerin “toplu ulaşımda indirim” taleplerini dinledi

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı’nda karşılaştığı gençlerin “toplu ulaşımda indirim” taleplerini dinledi. Ekşi, “İBB meclisinde yüzde 40 indirim talep ettik, geçirmediler. Murat bey başkan olunca gençler çok düşük bir bedel ödeyecek” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Caddede karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Kadem Ekşi, sorunlarını dinledi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye özellikle gençler ve kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

  Gençlerin toplu ulaşımda indirim taleplerini dinleyen Kadem Ekşi, “Gençler için İBB meclisindeyken yüzde 40 indirim talep ettik. Ancak meclisten geçirmediler. Murat Kurum bey başkan olunca gençler ulaşım için çok düşük bir bedel ödeyecek. Gençlerin hayata katılım eğitim noktasında adımlar atılacak. Öğrencilerimize çok ciddi burs verilecek” ifadelerini kullandı.

  Kadınlar ile de ayaküstü sohbet eden Kadem Başkan, kentsel dönüşüm ve Süreyyapaşa Plajı projelerini anlattı.

  Gençler ve kadınlarla fotoğraf çektiren Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.