https://playdotjs.com/

Emel Başkan ekranlara dönüyor!

Reyting rekorları kıran Doya Doya Moda programının yeniden çekilmeye başlanacak olması programın gözde isimlerinden Emel Başkan ekranlara geri mi dönüyor sorusunu gündeme getirdi

Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 21:57:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 59 sn.
224 okunma
Google News

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi ve fan kulüpleri bulunan ekranların fenomen ismi Emel Başkan ekranlara geri mi dönüyor?

Emel Başkan’ın katılımcı olduğu dönemlerde reyting rekorları kıran Doya Doya Moda programının yeniden başlayacak olması, Doya Doya Moda’nın fenomen ismi ekranlara geri mi dönüyor sorusunu gündeme getirdi.

Bir dönem reytinglere imza atan, yurt içi ve yurt dışında milyonların sevgilisi olmayı başaran Emel Başkan Doya Doya Moda programı öncesinde dizilerde de yer almıştı ve Doya Doya Moda ile de ününe ün katmıştı.

Şimdilerde sosyal medyadaki büyük takipçi kitlesine ulaşan ve gündemde kalmayı başaran Emel Başkan iş hayatı ve aile hayatıyla da dikkatleri çekiyor.

Mütevazılığı ve sevecen tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Emel Başkan’ın hayranları da TV 8 ekranlarında onun yeni serüvenini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.