https://playdotjs.com/

Dünyagöz'den iki yeni şube

Sağlık sektöründe branş hastanesi olarak 27 yıldır hizmet veren Dünyagöz, İstanbul'da Suadiye ve Ataşehir şubelerini açtı

Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 22:41:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
182 okunma
Google News

1996 yılında çıktığı yolda, branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz, 2023 yılı Mart ayında İstanbul Suadiye’de ve 17 Temmuz Pazartesi Ataşehir’de hizmete açtığı hastaneleriyle şube sayısını 30’a çıkardı. 27’nci yılında, Türkiye’de 21 ve yurt dışında 9 şubesiyle, “Dünyanın En Büyük Göz Hastaneleri Grubu” unvanını elinde bulunduran Dünyagöz Hastaneler Grubu, göz sağlığı alanındaki son teknolojiyi ve yenilikleri hastalarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sağlık sektöründe branş hastanesi olarak 27 yıldır hizmet veren Dünyagöz, büyüme hedeflerine Cumhuriyetimizin 100. yılında da devam ediyor. 29 farklı branşta 500 farklı tedavi yönteminin uygulandığı Dünyagöz Hastaneler Grubu, akademik kariyeri ve bilimsel çalışmalarıyla Türkiye’nin en başarılı uzman hekimlerini de bünyesinde bulunduruyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 2023 yılı itibariyle Türkiye genelinde, İstanbul (8), Ankara (3), İzmit, Antalya, Adana, Samsun, Bursa, Çorlu, Sakarya, Gaziantep, Konya, İzmir olmak üzere 13 farklı ilde 21 şubesi; yurt dışında Köln, Frankfurt, Tiflis, Bakü,

Priştine, Bişkek, Bosna, Bulgaristan ve Romanya’da yer alan 9 şubesi ile toplamda 30 hastanesi ile hizmet vermektedir. 350 kişilik uzman hekim ve 3 bin 500 sağlık çalışanı istihdam eden Dünyagöz Hastaneler Grubu, günlük 8000 poliklinik, lazer ve genel olmak üzere 1250 ameliyat kapasitesi ile yurt içi ve yurt dışından çok sayıda hastayı göz sağlığına kavuşturuyor. Her yıl 167 ülkeden 120 bine yakın yabancı hastaya sağlık hizmeti sunan Dünyagöz Hastaneler Grubu, sağlık turizminin amiral gemisi olarak, “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi” ile uluslararası standartlara uygunluğu tescilleyen dünyaca tanınmış lider bir şirket olan JCI (Joint Commission International) Akreditasyon Belgesi’nin de sahibidir.

Göz sağlığı alanında, Türkiye ve yurt dışında, en önemli referans merkezi olan Dünyagöz, en güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini en son teknolojiler ile bir araya getirip 7/24 toplumun her kesiminin hizmetine sunma misyonunu da sürdürüyor.

YENİ HASTANELERİ İLE DÜNYAGÖZ, BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR…

2023 yılının Mart ayında açılan en son teknoloji cihazlarla donatılmış 8000 m²’lik alana ve 6 ameliyathaneye sahip Suadiye Hastanesi ve 7500 m²’lik alana ve 4 ameliyathaneye sahip, yeni hizmete açılan Ataşehir Hastanesi ile Dünyagöz Hastaneler Grubu büyümeye devam ediyor. Yeni açılan şubeleriyle de 7 gün 24 saat, 29 farklı branşta alanında uzman

hekim ve deneyimli sağlık personeli bulunan kadrosu ve otel konforuna sahip hasta odaları ile Dünyagöz, aralıksız göz sağlığı hizmeti veriyor. Gözün tüm branşları ile başta miyop, hipermetrop ve astigmat tedavilerinde kullanılan iLasik, PRK / Lasek ve Smile gibi lazer teknolojilerinden, göz anjiyografisi Fundus Fluoresein Anjiyografisi (FFA) gibi ileri teknoloji tetkiklerine ve akıllı göz içi merceklerinin kullanıldığı Femtosaniye lazerli katarakt ameliyatlarına ve yakın görme tedavilerine; mikro cerrahi tecrübesi gerektiren kornea hastalıklarının tedavisinden, diyabete bağlı göz hastalıklarının tedavisine; retina hastalıklarından, göz nörolojisi, göz çevresi estetiği, oküler onkoloji, glokom ve üveit tedavisine kadar yetişkin ve çocuk göz sağlığına dair tüm alanlarda tam donanımlı teşhis ve tedavi hizmeti sunulmaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.