https://playdotjs.com/

Esin Köymen: “Demokratik iklim şart”

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, Maltepe Cem Vakfı'nın düzenlediği bir etkinlikte, demokratik bir iklim ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 11:04:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
58 okunma
Google News

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, Maltepe Cem Vakfı’nın düzenlediği bir etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Maltepe Cem Vakfı Şube Başkanı Yılmaz Okatan’ın, “Ercan Köymen yol arkadaşımdı. Beraber çok güzel işler yaptık. Esin bize emanettir ve sahip çıkmak hepimizin borcudur” sözleriyle başlayan program, hem dayanışmanın hem de demokratik bir gelecek vizyonunun altını çizdi.

 

Cem Vakfı’nın sesi: İhtiyaçlar ve belediye ile ilişkiler

Okatan, Maltepe Belediyesi’nden beklenen desteğin altını çizerek, “7 yılda bir sefer araba alabildik. Bu da Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara’nın sayesinde oldu” ifadeleriyle yaşanan zorluklara dikkat çekti. 2016 yılında yaşanan ve vakfın mekansal dar boğaza itildiği kontrat feshi meselesine de değinen Okatan, “Bu Maltepe’nin ayıbıdır” diyerek, durumun düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Okatan, Maltepe Belediyesi’nden beklenen desteğin altını çizerek, “7 yılda bir sefer araba alabildik. Bu da Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara’nın sayesinde oldu” ifadelerinde bulundu.

Esin Köymen: “Demokratik iklim ve toplumsal dayanışma”

Esin Köymen ise konuşmasında, Maltepe’de bir arada yaşamanın mümkün olduğuna vurgu yaparak, “Bu güven duygularını yeniden inşa edebilmenin temeli ise demokratik bir iklimin oluşmasıyla mümkün olacaktır” dedi. Köymen, uzun yıllardır Cem Evleri ile ilgili çalışmalarda bulunduğunu ve bu konudaki deneyimlerinin Maltepe için faydalı olacağını ifade etti. Ayrıca, “Türkiye, henüz çok demokratik bir iklimi yaygınlaştırabilmiş değil” diyerek, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.