https://playdotjs.com/

CHP Maltepe ön seçimde ısrarlı

CHP Maltepe Örgüt toplantısında konuşan CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, “Maltepe Belediye Başkan adayının önseçim veya eğilim yoklamasıyla Maltepeliler tarafından belirlenmesinde ısrarlıyız” dedi

Siyaset Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 08:43:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
160 okunma
Google News

CHP Maltepe İlçe yönetimi, 2024 yerel seçimleri öncesi örgüt toplantısını Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Konuşmalar bölümü basına kapalı yapılan toplantının açılışında konuşan CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, ön seçim sloganları arasında yaptığı toplantıda ısrarla CHP Maltepe örgütünün artık dışlanmaya tahammülü olmadığını ve belediye başkan adayını Maltepe’den belirlemek istediğini vurguladı.

 

Kenan Otlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Günlerdir mahallelerde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Seçim startını verdik aslında ama bugün örgüt toplantımızla seçim startını güçlü bir şekilde örgütün katılımıyla veriyoruz. 5 Aralık tarihine kadar belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam edecek ş u ana kadar 10 belediye başkan aday adayı ve78 meclis üyesi aday adayı başvuru yaptı.

Kongremizde biz Maltepe’de ön seçim istiyoruz demiştik. İlçe başkanı olarak yol arkadaşınız olarak her platformda önseçimi, eğilim yoklamasını savunmaya devam ediyoruz devam edeceğiz.

Bu partinin emekçileri, üyeleri yıllardır partinin kahrını çekiyorsa milletvekilini, belediye başkanını belirlemek en doğal hakkıdır.

Bu partinin üyeleri ilçe başkanını il başkanını seçebiliyorsa belediye başkanını da milletvekilini de seçebilir.

Kimi destekliyorsunuz diye soruyorlar biz Maltepe’nin yanındayız, emeğin yanındayız, örgütün yanındayız.

Bu güne kadar Maltepe örgütünün hakkı yendi dışlandı, belediye başkanını ve milletvekili adaylarını belirleyemedi kenara itildi, sizin yerinize karar veririz denildi. İlçe başkanı olarak bir kez daha söylüyorum Maltepe’yi Maltepeliler yönetecek. Benim en önemli görevim Maltepelinin ve Maltepe’nin hakkını hukukunu korumaktır. Ben bu gücü CHP’de İstanbul’un en örgütlü gücü olana Maltepe’den alıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.