https://playdotjs.com/

Fevzi Karaağaç Maltepe’nin yönetimine talip

Memuriyetten istifasının ardından Maltepe Belediye Başkan aday adaylığı sürecini başlatan Veteriner hekim Dr. Fevzi Karaağaç CHP Maltepe ilçesine üyelik aşamasını tamamladı

Siyaset Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 08:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
565 okunma
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü görevinden istifa eden Veteriner Hekim Dr. Fevzi Karaağaç, memuriyetinin sona ermesinin ardından partinin gençlik kollarından itibaren çeşitli kademelerinde görev aldığı CHP’ye resmen üye olarak Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini başlattı.

Fevzi Karaağaç şunları söyledi; “Bugün burada bulunma amacımız üyelik başvurusuydu. Partililerimizin yoğun katılımıyla bu üyelik başvurumuz aday adaylığı başvurusuna dönüşmüş oldu. Ama başvurumuzu hafta içinde yapacağız.

Aday adaylığı süreci sosyal demokrat anlayışa uygun şekilde devam ediyor. İlkokuldan itibaren Maltepe’de yaşamını sürdüren, Maltepe kent kimliğine sahip bir yoldaşınız arkadaşınız olarak Maltepe’ye hizmet şiarıyla yola çıkmış bulunuyorum. Çalışma hayatımın çok büyük bölümü sosyal demokrat yönetim anlayışı çerçevesindeki Kadıköy, Maltepe ve Büyükşehir Belediyelerinde hizmetle geçti.

Amacım sadece aday olmak değil, yaşadığım belediyecilik deneyimlerini hayata geçirmek. Sayın Ekrem İmamoğlu ile çalışmış olmanın verdiği gururla yola çıktım onunla birlikte çalışmış olmanın bana yöneticilik anlamında çok büyük katkıları oldu. Sosyal demokrat belediyeciliği Maltepe’de sürdürmek için yola çıktım. Maltepe çok önemli ve hizmete ihtiyacı olan bir kent. Maltepe’ye hizmetleri hep birlikte, uzlaşma kültürüyle gerçekleştireceğiz. Asla tek başıma yönetmek istemiyorum. Her projede Maltepelilerin onayıyla çalışmak ve örgütümle birlikte yürüyüp sosyal demokrat belediyecilik ilkelerinden asla taviz vermeden halkın katılımıyla gerçekleşecek bir yönetim anlayışını sürdüreceğiz. Sokaklardan ve sosyal demokrat ilkelerden asla ayrılmayacağız. Maltepe’nin gelirini Maltepeliler için harcayacağız. Çok ciddi icraatlar gerçekleştiren sosyal demokrat belediyeler kılavuzum olacak.”

Yorumlar (1)
Serap Atali
08.01.2024 19:59
Veteriner olmanızdan etkilenerek maltepe ilçesinde göreve geldiğinizde tüm hayvanlar yararına hayatlarını iyileştirmek adına güzel şeyler yapacağınızı düşünüyorum bu yüzden oyum size başarılar saygilar
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.