https://playdotjs.com/

Maltepe’ye bir bilen lazım

İYİ Parti Maltepe Belediye başkan adayı Ramazan Uğural, Maltepe’nin kötü yönetildiğini belirterek, “Maltepe'ye bir bilen lazım veo bilen de benim” dedi

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:22:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Google News

 

İYİ Parti Maltepe belediye başkan adayı Ramazan Uğural, Maltepe'deki ziyaretlerini sürdürüyor. Nish Adalar site yönetimini elindeki meclis üyesi aday adayları ile birlikte ziyaret etti.

- "MALTEPE'Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞIZ, BEN SİZİM"-

Nish Adalar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Düz ve Yönetim Kurulunun katıldığı toplantıda İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe için projelerini paylaştı.Maltepe'de gerçekleştireceği projelerini tek tek açıklayıp,halkın arasında,onlarla birlikte daha yaşanabilir bir Maltepe için Maltepelilerle çalışacagını söyleyip ben demek siz demek ben sizim şeklinde konuştu.

-"BİR BİLENİN MALTEPE'YE EL ATMASI GEREKİYOR O BİLENDE BENİM"-

Başkan Adayı Uğural Maltepe'nin diğer ilçelere göre bir gelişme kaydedemediğini, adeta bazı mahallelerin Afrika'yı andırdığını ifade ederek bir bilenin Maltepe'ye el atması gerektiğini ve bu bilenin de kendisi olduğunu ifade etti. Toplantı sonunda Nish Adalar yönetimi ve kat malikleri Ugural'la birlikte bilgi alışverişinde bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.