https://playdotjs.com/

Beykoz’da Muhtarlık Binaları Yenileniyor

Beykoz’un devlete açılan ilk hizmet noktası mahalle muhtarlıkları yeniliyor, ilçe sakinleri işlemlerini bakımlı ve nezih ortamlarda yapıyor.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 21:22:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Google News

Beykoz Belediyesi tarafından “5 Yılda 15 Yılık Hizmet” sloganıyla kamu binalarına verilen yenileme ve tadilat hizmeti kapsamında bugüne kadar 10 muhtarlık binası yenilendi, 3 mahallede ise yeni  muhtarlıklar yapıldı.

Mutlu ve güzel bir ilçe için yenilenen binalar vatandaşlar ve muhtarlık çalışanlarına hizmet kolaylığı sağlarken ilçe genelindeki bakımlı binaların sayısı da artıyor.

Beykoz Belediyesi muhtarlardan gelen talepler üzerine, Kavacık, Beykoz Merkez, Göztepe, Zerzevatçı, Bozhane, Anadolufeneri, Poyrazköy, Paşamandıra’da muhtarlık binalarını yeniledi, Elmalı ve Mahmutşevketpaşa’da ise kısmı tadilatlar yaptı.  

Soğuksu, Riva ve Rüzgarlıbahçe mahallelerine de vatandaşlara hizmet konforu sunan yeni binalar kazandırıldı.

Riva’ya Modern Muhtarlık Binası  

Riva’ya turizm yatırımları kapsamında canlılık getiren modern plaj tesisleri ve düzenli bir meydan kazandıran Beykoz Belediyesi, alanın girişinde yeni bir muhtarlık binası da yaptı.

Riva’ya güzellik katan meydanla bütünlük oluşturan muhtarlık binası ilçe sakinlerine modern bir mekânda hizmet alma olanağı sunuyor.   

Merkez’de Komple Tadilat  

Beykoz’un tarihi mahallelerinde yer alan Merkez Mahallesi Muhtarlığı da ilçe sakinlerinin hizmet kolaylığı için detaylı bir mimari tadilata alındı.

Çatısı yenilenen, eskiyen pencere ve doğramaları değiştirilen Beykoz Mahalle Muhtarlığı tarihi kimliğine uygun ahşap malzemeyle kaplandı.  

Soğuksu’ya Yeni Muhtarlık

Beykoz’un kalabalık ve büyük mahallelerinden Soğuksu’ya merkezi bir noktada yeni bir muhtarlık binası da kazandırıldı.

Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi girişinde yer alan muhtarlık binasıyla, mahalle sakinleri başvuru ve işlemlerini için bakımlı bir mekâna kavuştu. 

Beykoz Belediyesi muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda tadilat ve yenileme desteğine devam edecek. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.