https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “Kangren olan alanları ameliyat etmeliyiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, katıldığı kahvaltı programında “Kangren olan alanları biz ameliyat etmezsek, ciddi sorunlarla karşı karşıya geliriz” dedi.

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 18:54:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
59 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Asımın Nesli Gençlik Eğitim Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

  Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, projelerini ve kronikleşmiş sorunlara çözüm önerilerini anlattı.

  Maltepe’nin artık bir öğrenci şehri olduğuna dikkat çeken Ekşi, değişimin gençlerle birlikte başlayacağını söyledi.

“Kangren olan alanları ameliyat etmeliyiz”

  İstanbul’un sorunları için hızlı hareket etmek gerektiğini savunan Kadem Başkan, “Durduğumuz an bu şehir geri sarmaya başlıyor. Bugün ulaşımda, raylı sistemlerde, metrolarda, deprem gibi bir tehdit karşısında bu şehrin direncini arttırmak, insanların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün Kadir abinin mirasını yiyenler bunu 5 yılda tüketti. İstanbul üretmezse bu stresli alanlarla boğuşuruz. Kangren olan alanları biz ameliyat etmezsek, ciddi sorunlarla karşı karşıya geliriz. Bu problemlerden bir tanesi de su kaynakları. Kuzeyimizde baraj havzalarımız var. Oralarda yapılması gereken işler var. Bunu aşkı olan, iddiası olan, sevdası olan bir yönetim temin etti ama bundan sonra İstanbul’da hayatın sürdürülebilir olması için bu çalışmaların eksiksiz devam etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

  İstanbul’da her gün 980 adet yeni aracın trafiğe çıktığını söyleyen Ekşi, “Bunların boylarını yaklaşık 3.5 metre deseniz. 3.5 kilometre uzunluğunda bir yol ihtiyacı var. Ya da bunlar için otopark ihtiyacınız var. Maltepe’de sokaklar dar, araçlar çift yönlü park etmiş. Bunları yer altında almadığınız sürece ambulans ve itfaiyenin bile sokaklara giremeyeceği bir duruma karlı karşıya kalırız. Bizim acil müdahale eylem planlarını hayata geçirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

  Kadem Ekşi 17 Şubat’ta Cevahir Otel’de düzenlenecek lansman programıyla Maltepe’ye ilişkin projelerini açıklayacağını kaydetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.