https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den yaşlılara söz

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, bakım evinde kalan yaşlılarının çöp konteynırı sorununa çözüm sözü verdi

Siyaset Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 12:53:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
70 okunma
Google News

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ziyaret ettiği bakım evinde kalan yaşlıların çöp konteynırı sorunu için çözüm sözü verdi

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Taşkın Bakım ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Bakım evi yöneticileri ile görüşen Ekşi, sorunlarını dinledi.

Çöp konteynırı sorunu için çözüm sözü

  Ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını söyleyen bakımevi yöneticileri bu zaman kadar belediyeden hiç kimsenin kendilerini ziyaret etmediğini ifade etti.

  Yöneticiler, yaşlı misafirlerinin dışarıda bulunan çöp konteynırlarından gelen koku nedeniyle yaz aylarında bahçeyi kullanamadıkları ve bu soruna çözüm beklediklerini söyledi.

 Çöp konteynırı sorunun çözümü için söz veren Kadem Ekşi,  “AK Parti ilklerin partisi. Biz büyüklerimizin hayatını kolaylaştırmak için varız” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, daha sonra bakımevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlı misafirlere çiçek dağıtan Kadem Ekşi, tek tek hatırlarını sordu.

  Çöp konteynırı ile ilgili şikayetleri not aldığını ve ilgileneceğini söyleyen Kadem Ekşi, “İnşallah bizler de hayatı kolaylaştırmak için sizlere daha iyi hizmet yapabilmek için bazı çalışmaları yapmak istiyoruz. Biz de belediye olarak bu tür merkezler yapıp sizlere daha keyifli alanlar olarak düzenlemek istiyoruz. Parklarımızı yeşil alanlarımızı arttırıyoruz. Yeni dönemde Maltepe’de siz değerli büyüklerimizin desteğini istemiş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.