https://playdotjs.com/

Maltepeli kadınlardan birbirinden güzel hediyeler

Maltepeli kadınların yılsonu sergileri Küçükyalı Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki sergiyle devam etti

Sanat Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 07:15:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 55 sn.
190 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde meslek edindirme kursları yılsonu sergileri açılmaya başladı. Küçükyalı’da açılan sergide kadınların yaptıkları birbirinden güzel iğne oyası, el nakışı, el örgüsü, mefruşat, kolye, terlik, çanta, eşarp ve takı gibi eserler sergilendi.

 

İlki Cevizli Mahallesi’ndeki kadın danışma ve sosyal yaşam merkezinde açılan ve kadınların el emeği ürünlerinin sergilendiği yılsonu sergileri Küçükyalı Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki sergiyle devam etti. 50’ye yakın kadının katıldığı ve İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin verdiği dersler sonucu yapılan iğne oyası, el nakışı, el örgüsü, mefruşat, kolye, terlik, çanta, eşarp ve takı gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

Sergiler Gülsuyu, Başıbüyük, Fındıklı Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde 9 Haziran’da (Bugün) açılıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.