https://playdotjs.com/

Kadem Başkan Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Algı ve şov belediyeciliğini yerle yeksan edeceğiz”

Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 18:49:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
61 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Maltepe Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Maltepe Belediyesi’nin rüşvetle, yolsuzlukla anıldığını belirten Ekşi, “Bu algı ve şov belediyeciliğini yerle yeksan edeceğiz. Gerçek belediyeciliği Maltepelilerle buluşturacağı” dedi.

 

 

  Maltepe Ülkü Ocakları’nda ziyaret nedeniyle düzenlenen programa Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ve MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı ve partililer katıldı.

  Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda konuşan Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir, ülkücü gençlerin Maltepe’de yaptığı çalışmaları anlattı.

  Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ise konuşmasında ülkücü gençlerin mücadelesini takdir ettiklerini belirterek, “Bu ülkeye sahip çıkmak zorundayız. Bizler sahip çıkmazsak nerelere sürüklendiğini Maltepe’de de İstanbul’da da görüyoruz. Bizlerin bu birlikteliği gösteren iki lidere vefa borcumuz var. Bu bilinçle çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur ittifakının bütün paydaşlarının sahiplenmesiyle inşallah başkanımızı seçeceğiz” dedi.

  Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ülkücü gençlerin sorularını yanıtladı.

 

“Maltepe Belediyesi son 10 yılda Mehmet Akif Ersoy ile ilgili tek bir anma etkinliği yapmamış”

  Maltepe Belediyesi’nin mevcut yönetimini eleştiren Ekşi, “Maltepe’de İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili hiçbir etkinlik yapılmıyor. Biz belediye meclisine yazılı soru önergesi vererek ‘milli değerlerimizi medeniyetimizi yansıtan bir konuda neden bir etkinlik yapılmaz’ diye sorduk. Son on yılda Maltepe Belediyesi kasıtlı olarak İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile ilgili bir anma yapmamış. Burada olay belli. Biz bütün prangaları kıracağız” ifadelerini kullandı.

   Yerel hizmetlerle ilgili atılacak adımlarda gençlerin enerjisine ihtiyaç olduğunu söyleyen Ekşi, yeni dönemde gençlerden her alanda yararlanacaklarını söyledi.

 

“Maltepe Belediyesi diye aradığınızda karşınıza yolsuzluk, rüşvet, terör çıkıyor”

  Maltepe Belediyesi’nin rüşvetle, yolsuzlukla anıldığını vurgulayan Ekşi, “Belediye başkan yardımcılarının ‘terörle iltisaklı olmak’ nedeniyle ceza aldığı, rüşvetle, yolsuzlukla anıldığı bir belediye korkunç bir felakettir. Bugün Maltepe belediyesi diye arama motorunda bir arama gerçekleştirdiğinizde önünüze rüşvet, suiistimal, yolsuzluk, terör, çöp dağları çıkar. Bu algı ve şov belediyeciliğini yerle yeksan edeceğiz. Gerçek belediyeciliği Maltepelilerle buluşturacağı” şeklinde konuştu.

  Kadem Başkan’dan Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyaret

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Maltepe Şubesi’ni ziyaret etti. Ekşi’ye AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya eşlik etti.

  Dernek Başkanı Şahin Yücel ile sohbet eden Kadem Ekşi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  Programda konuşan Kadem Başkan, Maltepe için projelerini 17 Şubat’ta düzenlenecek lansman ile kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

  Maltepe’nin yıllar boyunca ihmal edildiğini vurgulayan Kadem Ekşi, 1 Nisan sabahından itibaren hızlı bir şekilde sorunları çözümü için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

  Deprem ve kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğuna dikkat çeken Kadem Başkan, ilçenin trafik ve otopark sorununu çözmek için de yeraltı otoparkları inşa edeceklerini kaydetti.

Kadem Başkan’dan YAYDER’e ziyaret

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Sinop Dikmen Yaykın Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni (YAYDER) ziyaret etti. Programda Kadem Başkana AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya da eşlik etti.

  Kadem Ekşi, YAYDER Başkanı Şeref Tekin ve dernek üyeleri ile sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Programda konuşan Kadem Başkan, E5’in Kuzeyi’nde yapılacak Botanik Park’ın İstanbul’un cazibe merkezi olacağını söyledi.

  31 Mart Yerel seçimlerinde Sinopluların desteğini isteyen Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’yi nakış nakış işleyerek mutlu günlere kavuşturacağını belirtti.

  Depreme hazırlık ve kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söylene deprem mühendisi Kadem Ekşi, göreve gelir gelmez çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.