https://playdotjs.com/

Gökhan Yüksel'den 14 Mart kutlaması

Başkan Gökhan Yüksel Tıp Bayramı Dolayısıyla Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Sağlık Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 23:53:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
93 okunma
Google News

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kartal Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak eşi Sibel Doğan Yüksel ve oğlu Eymen Ali ile birlikte Kartal Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yüksel, burada aile hekimleri, sağlık merkezinin doktorları ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. “Ailecek teşekküre geldik” diyen Başkan Yüksel, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Kartal Aile Sağlığı Merkezi ziyaretinin ardından Kartal Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne geçen Kartal Belediye Başkanı, burada da Sağlık İşleri Müdürü Sevin Köker, müdürlüğün doktor ve sağlık personeli ile buluştu. Başkan Yüksel buradaki konuşmasında: “Pandemi ile birlikte sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladık, önce sağlık diliyoruz, dua ediyoruz, ama sağlığımızı koruyabilmek için de çaba göstermemiz lazım. Bunu yaparken de doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza saygıyı eksik etmememiz lazım. Her birinize özellikle hem pandemi sürecinde hem de devam eden süreçte verdiğiniz üstün emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm camianın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yüksel yayımladığı mesajında ise “Her şart altında yaşamı koruyan, geliştiren siz değerli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutlarım. Güçlü bir insan sevgisini ve toplumsal sorumluluğu, içerisinde barındıran bu onurlu mesleğin önemi artık daha da belirgin bir biçimde anlaşılıyor. Dünyanın virüs ve salgın tehdidi altında olduğu şu günlerde sizlere tüm çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.” dedi.

Kentin sağlık merkezleri ziyaret edildi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan heyet de ilçedeki kamu ve özel sağlık merkezlerini ziyaret ederek hekimlerin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan kutlama ziyaretlerine; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. Dilek Kars ve Yasin Ünder’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

Hastanelerde başhekim, başhekim yardımcıları, doktorlar ve diğer sağlık personeline Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kutlama mesajını ileten Kartal Belediyesi heyeti, ardından sağlık çalışanlarına hediyelerini takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.