https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “Ne yapacağımızı biliyoruz”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Maltepe’de ne yapacağımızı bildiğimiz için korkmadan yürüyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 00:05:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
126 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi EK Hizmet Binası’nda sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastane Başhekimi Bengü Şaylan ile görüşen Kadem Ekşi, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

  Hastane koridorlarına dolaşan Kadem Başkan, sağlık çalışanlarına çiçek dağıttı.

  Maltepe’de hayatı kolaylaştıracak adımlar atacaklarını söyleyen Ekşi, “Yaşam kalitesini yükseltmek istiyoruz. Sorun çözüm odaklı bir çalışmayı hızlandırmak istiyoruz ilçemizde. Çok problemimiz var. Başta deprem ve kentsel dönüşüm. Ulaşım var, çevre problemleri var. 7/24 yaşayan bir şehir olsun istiyoruz Maltepe. Ne yapacağımızı bildiğimiz için korkmadan yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kadem Başkan, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

  Başhekim Yardımcısı Mustafa Önder Tuna ile bir araya gelen Kadem Ekşi, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

  Hastanenin çalışmaları hakkında bilgi alan Kadem Ekşi, yeni yapılacak bin yataklı şehir hastanesiyle Maltepe’nin sağlık alanında da önemli bir konuma ulaşacağını söyledi.

  Hastane servislerini dolaşan Kadem Ekşi, sağlık çalışanlarına çiçek dağıtarak 14 Mar Tıp Bayramlarını kutladı. Deprem mühendisi Kadem Ekşi, hastane ziyaretinde binanın sismik izolatörlerini de inceledi.

Kadem Başkan sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Devlet Hastanesi çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.

  Maltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yakup Paçal’ın da katıldığı iftar programında sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Hazırladıkların projelerle Maltepe’nin yüzünü yenileyeceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Maltepe’de son on yılda yaşam kalitesi gerçekten dip noktada. Yollar kaldırımlar çöpler temel hizmetleri yerine getirmekte bile Maltepe’de çok geri kaldı. Durum içler acısı. Yeşil alan yok. Anneler evlerinde çocuklarıyla birlikte hapis. Onlara nefes alacak alanlar oluşturmazsak hasta olur insanlar. Yaşayan bir şehrin en önemli ihtiyacı yaşam alanları açmamız lazım” ifadelerini kullandı.

  Maltepe’de yatırım dönemin başlatacaklarını vurgulayan Ekşi, “Karar sizin son düzlükteyiz. Biz de bu sorumlu üstlenmeye hazırız. Arkadaşlarımızla beraber sağlıklı bir Maltepe için çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.