https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi Gümüşhanelilerle iftarda buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gümüşhaneliler ile iftarda buluştu.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 23:59:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Google News

Maltepe Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, BBP Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt, dernek başkanları ve Gümüşhaneliler katıldı. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, Gümüşhanelilerin desteğini istedi.

  Maltepe’ye sağlık alanında yapılacak yatırımları anlatan Kadem Ekşi, “Bin 100 yataklı yeni şehir hastanemiz 2 yıl içerisinde yapılacak. Maltepeli vatandaşlarımızın ve İstanbulluların hizmetine sunulacak. Hastanemizin ihalesi yapıldı. Çalışmalar devam ediyor” ifadelerini kullandı.

  Botanik Park projesinin İstanbul’un yeni çekim merkezi olacağını vurgulayan Ekşi, “Botanik Park projemizin içerisinde koşu parkurları, yeşil alanlar, spor alanları ve etkinlik alanları bulunacak. Maltepelilerin nefes alacağı bir proje olacak. Özellikle gençlerimiz için bu projeyi çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kadem Başkan, Küçükyalı’da düzenlenen sokak iftarında mahalleliyle buluştu

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, Küçükyalı’da düzenlenen sokak iftarında vatandaşlarla bir araya geldi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ile Küçükyalı’da düzenlenen sokak iftarına katıldı. Mahalleliyle birlikte orucunu açan Kadem Başkan, samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda vatandaşlarla sohbet etti.

  Sokak iftarlarının mahalle kültürünü yaşatmak adına önemli olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, günümüzde gitgide bozulan komşuluk ilişkilerini sosyal projelerle yeniden canlandırmak istediklerini söyledi.

  31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Kadem Ekşi, “Seçime az bir süre kaldı. Sizlerle birlikte inşallah başaracağız. Bütün barajları yıktık. Anketlerde açık ara öndeyiz. Maltepe’yi yeni dönemde hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.