https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi Kadınlar Günü'nü kutladı

Kadem Ekşi, “Dünya Kadınlar Günü Buluşması” programına katıldı

Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 21:37:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Türk Anneler Derneği Maltepe Şubesi tarafından düzenlenen “Dünya Kadınlar Günü Buluşması” programına katıldı.

Dernek Başkanı Güzide Akaygün ve anneler ile bir araya gelen Ekşi, projelerini anlattı.

 

  31 Mart yerel seçimlerinde annelerin desteğini isteyen Kadem Başkan, “Önümüzde bir yerel seçim var. Sandıklara gideceğiz. Şehrimizin tıkanan damarlarını açmak, hayatı kolaylaştırmak, insan, çevre ve değer odaklı yeni bir yaklaşımı güçlü bir şekilde öne çıkarmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

  Kentsel dönüşümün birinci önceliği olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “İmar ve şehircilikte sorunlar var. Görüyorsunuz her gün sallanıyoruz. Deprem ve kentsel dönüşümde hızlı adımları atmamız gerekiyor. Deprem mühendisi evladınız olarak bu konuda çok çalıştım. Konunun uzmanı bir kardeşiniz olarak Maltepe Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Tüm renkleri bir arada harmanlayacağımız bir çalışma dönemini ilçemize kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.