https://playdotjs.com/

Altın Sesler, sevda türküleri söyledi

Maltepe Belediyesi’nin emekli ve 50 yaş üstü vatandaşlar için hizmet verdiği Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser düzenlendi

Sanat Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 10:35:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 35 sn.
79 okunma
Google News

 

Maltepe Belediyesi’nin emekli ve 50 yaş üstü vatandaşlar için hizmet verdiği Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser düzenlendi. Maltepe Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi üyelerinden oluşan “Altın Sesler” korosu, emekli yarbay Zafer Karakütük yönetiminde dinleyicilerin karşısına çıktı. Erzurum’dan Sivas’a, Ankara’dan Erzincan’a, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Trakya’ya Anadolu’nun farklı şehirlerinden Türk halk müziğinin birbirinden güzel sevda ve aşk türkülerini söyleyen koro ve solistler, sahne performanslarıyla dinleyicilerin alkışlarını topladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.