https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi, “Kentsel dönüşüme çok hızlı gireceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’den muhtarlık ziyareti

Siyaset Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 12:56:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Maltepe’de kat artışı ile ilgili talepleri ilk belediye meclisinde gündeme getireceklerini belirterek, “Kentsel dönüşüme çok hızlı gireceğiz” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, İdealtepe Muhtarı Fitnat Karataş’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kadem Ekşi Muhtar Fitnat Karataş’ın annesi Selime Karataş ile karşılaştı.

  Kendi annesini 3 yıl önce kaybettiğini söyleyen Kadem Ekşi, yaşlı kadına sarılarak hayır duası istedi. Selime Karataş ise “İnşallah kazanırsın. Eve misafirliğe de beklerim” diyerek Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye destek verdi.

  Muhtar Fitnat Karataş’tan mahallede yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Bizler de bu dönem ilçemizin biriken yerel sorunlarının çözümünde aktif olarak katkı sunmak istiyoruz. Hem deprem ve kentsel dönüşüm kapsamında atmamız gereken çok hızlı adımlar var. Mahallemizin de bu noktada acil eylem planı kapsamında hayata geçirmemiz gereken işler var. Ben İBB’de zaten Deprem ve Doğal Afetler Komisyon Başkanıydım. O zaman imar planları ile ilgili revizyon vesaire onları tamamladık. Çok az bir eksiğimiz kaldı ilave kat artışları ile ilgili bir düzenlemeyi Murat Bey de açıkladı. İlk büyükşehir meclisinde onu da hızlı bir biçimde çıkaracağız. O zaman helva yapma zamanı. Kentsel dönüşüme çok hızlı gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.