https://playdotjs.com/

Ali Kılıç'tan öğretmenlere sürpriz

“Kadın Dijital Girişimcilik Eğitimleri”ne katılan Başkan Ali Kılıç ders veren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hediye verdi.

Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 21:16:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
184 okunma
Google News

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi’nin Maltepeli girişimci kadınları desteklemek için düzenlediği “Kadın Dijital Girişimcilik Eğitimleri” dersine katılarak öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Kılıç ders veren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hediye verdi.

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi’nin İstanbul Gedik Üniversitesi ile yaptığı iş birliğiyle hayata geçen projede, Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi  (KAGİMER) tarafından verilen derse katıldı. Kılıç, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki derste eğitim alan kadınlar ve eğitmenler ile bir araya geldi. Kılıç, eğitmenleri Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik etti. Kadın öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Ali Kılıç, Maltepe’de kadınların her zaman öncelikli olduğuna dikkat çekerek “Bunu çalışma arkadaşlarımız nezdinde de gösteriyorum. Müdürlerimizin yarısından fazlası kadın. Başkan yardımcılarımız kadın

çünkü kadının değdiği her şey çok güzel oluyor. Sizin bu tür çalışmalara katılmanız, destek vermeniz, ilgi göstermeniz bizi ve çalışma arkadaşlarımızı motive ediyor. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı çalışmalarımızı genişletmemiz gerekiyor.” dedi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Kılıç “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyette ne öğrendiysek öğretmenlerimizden öğrendik. Adı üzerinde öğretmen ve öğrenmek. Öğrenmek her zaman iyidir. Her zaman öğrenmeye açık olacağız. Ufkumuz açık olacak.” şeklinde konuştu. Kılıç daha sonra öğretmenlere hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.