https://playdotjs.com/

Doğal temizlik ve sağlık semineri

Kartal Belediyesi’nden ‘Doğal Temizlik ve Sağlıklı Kalmanın Yolları’ Semineri

Sağlık Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 22:29:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
114 okunma
Google News

Kartal Belediyesi, çevre bilinci kazandırmak amacıyla ilçe genelinde uygulamaya koyduğu projelerin yanı sıra eğitim seminerlerini de sürdürüyor.

Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Doğal Temizlik ve Sağlıklı Kalmanın Yolları’ adlı seminer, Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır’da düzenlendi.

Kartallı vatandaşların yoğun bir şekilde katılım sağladığı seminere konuşmacı olarak katılan Dr. Zerrin Sönmez, sağlıklı bir yaşam için küçük adımlar atmanın uzun vadede büyük faydalar sağlayacağını belirtti. Önemsiz gibi gözüken, fakat hayatımızda önemli rol oynayacak küçük detayların ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Seminere katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Ali Kemal Özdemir’de belediyenin yapmış olduğu çevreye yönelik projelere dair katılanlara bilgi verdi.

Seminer, Kartallı vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmenin püf noktaları hakkındaki merak ettikleri sorular ile devam etti. Soru-cevap bölümünün ardından Dr. Zerrin Sönmez’de tüm katılımcılara ve Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.